+50 års erfaring​

Autoriseret el-installatør​

Medlem af garantiordning​

El-installation tilbydes af professionelt firma​

Er du på udkig efter en professionel el-installatør, som kan hjælpe dig med en el-installation? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Skovlund-El ApS har vi mange års erfaring med mange forskellige former for el-service, hvorfor vi også kan løse din opgave for dig. Vi er beliggende i Værløse, men vi kører gerne ud til kunder i Farum, Ballerup og andre steder på Sjælland.

Når det kommer til en el-installation, udfører vi de fleste opgaver - især i forbindelse med renovering og vedligeholdelse. Vi løser opgaver hos både private, for boligselskaber, ejerforeninger, erhvervskunder og offentlige institutioner. 

Vi er professionelle elektrikere med stor erfaring, og vi arbejder altid effektivt, så opgaven kan blive løst hurtigst muligt. Dette gælder, uanset om der er tale om en akut eller en almindelig opgave. Tilmed yder vi den bedste service for vores kunder, hvor vi overholder alle aftaler i forhold til både tid og pris. 

Vi har desuden et godkendt kvalitetsledelsessystem, hvilket betyder, at vi som el-installatør er godkendt til at udføre elinstallation, der kræver autorisation. Du kan med andre ord trygt vælge os som din næste samarbejdspartner, hvis du mangler hjælp til en el-installation i dit hus.

Fejlfinding og efterfølgende el-installation

I forbindelse med udførelsen af diverse el-installationer tilbyder vi en grundig gennemgang af dine el-systemer. Vi er eksperter i fejlfinding, og vi tilbyder at udføre el-tjek i flere sammenhænge blandt andet ved fraflytning. Opdager vi eventuelle fejl og mangler ved systemerne, giver vi tilbud på en reparation. Dette er en fordel for dig, idet du har mulighed for at opdage og få løst fejlene, inden de udvides.

Vi har stor ekspertise inden for renovering og vedligeholdelse, og vi udfører el-installation inden for et meget bredt opgavefelt - herunder ved EDB-installationer. Hos os er der ingen opgave, som hverken er for stor eller for lille til, at vi kan løse den, så du bør aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

Indendørs installation af el klarer vi også gerne

Indendørs tager vi os også gerne af diverse former for el-installationer for eksempel ved renovering af køkkener og badeværelser. Vi trækker ledninger og kabler, og vi hænger lamper op. Vi giver altid kompetent rådgivning til vores kunder i forbindelse med en el-installation. Det gør vi både i private hjem, på arbejdspladser og i institutioner, da lyskilder er en vigtig del af miljøet hjemme såvel som på jobbet.​

Udendørs sørger vi også for rigtig belysning: havegange, gårdspladser, legepladser og så videre skal kunne bruges året rundt. Hvad enten du har brug for hjælp til en installation indendørs eller udendørs, og uanset hvilken type det er, så kan du med fordel kontakte os for kompetent hjælp. Vi leverer holdbare løsninger og tilfredsstillende resultater hver gang.

Hvad koster en ny el-installation?

Vores priser på el-installationer varierer fra opgave til opgave. Den nøjagtige pris afhænger nemlig af opgavens samlede omfang samt opgavetypen. Hos os kan du dog være sikker på, at få en god pris hver gang. Dette gælder, uanset hvilken opgave du mangler hjælp til.

Kunne du tænke dig at høre nærmere, eller mangler du hjælp til en opgave, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre mere. Du kan ringe på telefon: 44 48 14 49 eller skrive til e-mail: ​skovlund@skovlund-el-aps.dk for et uforpligtende tilbud på el-installation.

Vi ser frem til at høre fra dig.

​​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er vurderet 5/5 stjerner ud af 3 anmeldelser på Google

Kontaktinformation​

Skovlund El ApS

Walgerholm 5

3500 Værløse

​Telefon: 44 48 14 49

E-mail: Skovlund@skovlund-el-aps.dk

CVR: 25589777