+50 års erfaring​

Autoriseret el-installatør​

Medlem af garantiordning​

El installation i Værløse og omegn udføres

Når det kommer til en el installation, udfører vi de fleste opgaver - især i forbindelse med renovering og vedligeholdelse. Vi arbejder hovedsageligt i Værløse, men kommer også i både Farum og Ballerup. Vi udfører el installation for både private, for boligselskaber, ejerforeninger, erhvervskunder og offentlige institutioner. Vi er professionelle elektrikere med stor erfaring, og vi arbejder altid effektivt. Tilmed yder vi den bedste service for vores kunder.

Vi har desuden et godkendt kvalitetsledelsessystem, hvilket betyder at vi som el-installatør er godkendt til at udføre elinstallation, der kræver autorisation. Vi er beliggende i Værløse, men vi kører gerne ud til kunder i Farum, Ballerup og andre steder på Sjælland.

Fejlfinding og efterfølgende el installation

I forbindelse med udførelsen af diverse el installationer tilbyder vi en grundig gennemgang af el-systemerne. Vi er eksperter i fejlfinding, og vi tilbyder at udføre el-tjek i flere sammenhænge, blandt andet ved fraflytning. Opdager vi eventuelle fejl og mangler ved systemerne, giver vi tilbud på en reparation. Vi har stor ekspertise inden for renovering og vedligeholdelse, og vi udfører el installation inden for et meget bredt opgavefelt - herunder ved EDB-installationer.

Indendørs installation af el

Indendørs tager vi os af el installationer for eksempel ved renovering af køkkener og badeværelser. Vi trækker ledninger og kabler, og vi hænger lamper op. Vi giver altid kompetent rådgivning til vores kunder i forbindelse med en el installation. Det gør vi både i private hjem, på arbejdspladser og i institutioner, da lyskilder er en vigtig del af miljøet hjemme som på jobbet. 

Det er derfor ikke ligegyldigt, hvor lamperne hænger eller stikkontakterne sidder. Udendørs sørger vi også for rigtig belysning: Havegange, gårdspladser, legepladser og så videre skal kunne bruges året rundt. 

Ring til os på telefon 44 48 14 49 eller skriv til e-mail Skovlund@skovlund-el-aps.dk for et uforpligtende tilbud på elinstallation.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er vurderet 5/5 stjerner ud af 3 anmeldelser på Google

Kontaktinformation​

Skovlund El ApS

Walgerholm 5

3500 Værløse

​Telefon: 44 48 14 49

E-mail: Skovlund@skovlund-el-aps.dk

CVR: 25589777