+50 års erfaring​

Autoriseret el-installatør​

Medlem af garantiordning​

El-service udført af kompetent firma​

Er du på udkig efter en dygtig og pålidelig elektriker? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Skovlund-El ApS udfører vi kompetent el-service efter faste aftaler med såvel private virksomheder som offentlige institutioner og boligselskaber. Vi holder til i Værløse og servicerer derfor primært kunder i og omkring Farum og Ballerup. Dog kommer vi også gerne uden for disse områder.

Som el-firma har vi solid erfaring med el-service for mange typer af kunder, og vi har et godt ry som stabile og professionelle elektrikere. Vi holder vores aftaler, og vi arbejder disciplineret og metodisk. Hvis du har brug for hjælp til vedligeholdelse af dine el-installationer eller andet, så er vi den optimale samarbejdspartner.

Vi udfører fejlfinding og meget andet el-arbejde i både store og små ejendomme. Vi har desuden et godkendt kvalitetsledelsessystem, hvilket betyder, at vi er godkendt til at udføre el-service, der kræver autorisation. Du kan med andre ord trygt samarbejde med os.

Ekspertise i el-service til vedligeholdelse

Grundet vores store erfaring på området kan vi løse mange forskellige opgaver. En vigtig del af vores el-service består i vedligeholdelse af el-installationerne. Vedligeholdelsen skal først og fremmest sørge for, at installationerne er sikre og opfylder sikkerhedskravene for eksempel i offentlige institutioner.

Samtidig skal vedligeholdelsen sikre, at den pågældende institution eller erhvervsejendom kan fungere efter hensigten. Hvis ikke der er lys på kontoret, er det selvsagt vanskeligt for personalet at passe deres arbejde. Vi har stor ekspertise i el-service, og vi sørger for, at alle installationerne altid er på toppen.​

Meget mere end blot el-service til vedligeholdelse

Vores el-service for boligselskaber, institutioner og erhvervsejendomme omfatter desuden vedligeholdelse af dørtelefonanlæg, trappebelysning, kælderbelysning, udendørs belysning og meget andet. Det er naturligvis vigtigt i større ejendomme med mange brugere, at alle installationer på de fælles områder fungerer optimalt. 

Vi sørger for, at samtlige el-installationer altid virker, som de skal. Hos os er der dermed ingen opgave, som hverken er for stor eller for lille. Vi løser gerne det hele for dig efter bedste evne.

Kontakt os og modtag et godt tilbud

Lyder dette som noget for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre mere og modtage et godt tilbud. Vi står altid klar til at løse din opgave for dig.

Vi kan kontaktes på telefon: 44 48 14 49 eller på mail: skovlund@skovlund-el-aps.dk, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er vurderet 5/5 stjerner ud af 3 anmeldelser på Google

Kontaktinformation​

Skovlund El ApS

Walgerholm 5

3500 Værløse

​Telefon: 44 48 14 49

E-mail: Skovlund@skovlund-el-aps.dk

CVR: 25589777