+50 års erfaring​

Autoriseret el-installatør​

Medlem af garantiordning​

El-service af kompetente medarbejdere

Hos Skovlund-El ApS udfører vi kompetent el-service efter faste aftaler med såvel private virksomheder som offentlige institutioner og boligselskaber. Som el-firma har solid erfaring med el-service for mange typer af kunder, og vi har et godt ry som stabile og professionelle elektrikere. Vi holder vores aftaler, og vi arbejder disciplineret og metodisk. 

På den måde sørger vi altid for optimal vedligeholdelse af el-installationerne. Vi udfører fejlfinding og meget andet el-arbejde i både store og små ejendomme. Vi er beliggende i Værløse, men vi kører gerne ud til kunder i Farum, Ballerup og andre steder på Sjælland.

Vi har desuden et godkendt kvalitetsledelsessystem, hvilket betyder at vi er godkendt til at udføre el-service der kræver autorisation.

Ekspertise i el-service til vedligeholdelse

En vigtig del af vores el-service består i vedligeholdelse af el-installationerne. Vedligeholdelsen skal først og fremmest sørge for, at el-installationerne er sikre og opfylder sikkerhedskravene for eksempel i offentlige institutioner. Samtidig skal vedligeholdelsen sikre, at den pågældende institution eller erhvervsejendom kan fungere efter hensigten. Hvis ikke der er lys på kontoret, er det selvsagt vanskeligt for personalet at passe deres arbejde. Vi har stor ekspertise i el-service, og vi sørger for, at el-installationerne altid er på toppen.

Vores service på fællesområder

I vores el-service for boligselskaber, institutioner og erhvervsejendomme omfatter desuden vedligeholdelse af dørtelefonanlæg, trappebelysning, kælderbelysning, udendørs belysning og meget andet. Det er naturligvis vigtigt i større ejendomme med mange brugere, at el-installationerne på de fælles områder fungerer optimalt. Vi sørger for, at samtlige el-installationer altid virker, som de skal.

Kontakt Skovlund El-installatør for uforpligtende tilbud på telefon 44 48 14 49

Kontakt os i dag​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er vurderet 5/5 stjerner ud af 3 anmeldelser på Google

Kontaktinformation​

Skovlund El ApS

Walgerholm 5

3500 Værløse

​Telefon: 44 48 14 49

E-mail: Skovlund@skovlund-el-aps.dk

CVR: 25589777