+50 års erfaring​

Autoriseret el-installatør​

Medlem af garantiordning​

El-installatør til privat, erhverv og institutioner

I forbindelse med renoveringer for private, hos erhvervskunder og i offentlige institutioner udfører vi som el-installatør installationer til de fleste formål. Vi fører kabler og ledninger til det hele - herunder EDB-installationer. Ved renovering af eksempelvis badeværelser og køkkener udfører vi el-installationer efter kundens ønsker. 

Vi har stor ekspertise inden for belysning og kan rådgive kompetent om ophængning af de mest hensigtsmæssige lamper de rigtige steder. Vi er beliggende i Værløse, men vi kører gerne ud til kunder i Farum, Ballerup og andre steder på Sjælland.

Vi har ekspertise i belysning

Belysning er en vigtig del af indretningen af ethvert lokale. Lyset har selvfølgelig sin rent praktiske funktion: Vi skal kunne se, hvad vi foretager os. Samtidig skaber lys bestemte stemninger, og det kan medvirke til at indrette rummet. Med forskelligt lys kan man for eksempel sætte fokus på særlige dele af rummet. 

På arbejdspladsen skal belysningen gerne fremme arbejdsmiljøet, og ligeledes på skoler og i daginstitutioner skal lyset skabe mulighed for koncentration. I hjemmet kan der være større variation, fordi vi nogle steder - som i køkkenet - udfører prakisk arbejde, mens vi andre steder - som i stuen eller i soveværelset - ønsker at slappe af. Få en el-installatør til at rådgive dig omkring belysning.

Service fra din el-installatør

Som el-installatør tager vi os af el-installationer over en bred front. Enhver elektriker hos os arbejder solidt og med stor viden. Vi yder alle en høj grad af service over for vores kunder, og vi rådgiver altid kompetent i spørgsmål om el-installationer. Spørg os gerne til råds om belysning og andre dele af el-arbejdet i forbindelse med renoveringer af såvel private boliger som kontorer, skoler og lignende.

Vi har desuden et godkendt kvalitetsledelsessystem, hvilket betyder at vi som el-installatør er godkendt til at udføre arbejde der kræver autorisation.

Kontakt din el-installatør på telefon 44 48 14 49 og få en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os i dag​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er vurderet 5/5 stjerner ud af 3 anmeldelser på Google

Kontaktinformation​

Skovlund El ApS

Walgerholm 5

3500 Værløse

​Telefon: 44 48 14 49

E-mail: Skovlund@skovlund-el-aps.dk

CVR: 25589777